Active Recycling

Container & Storsäck

Företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner vänder sig till Active Recycling för att hyra robusta och hållbara containrar, storsäckar och kärl i olika storlekar. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning där vi hittar lösningar för alla förutsättningar och behov. Genom att vända sig till oss som är experter på avfallshantering spar ni värdefull tid och säkerställer samtidigt att avfallet tas om hand på ett tryggt och säkert sätt.

På Active Recycling strävar vi ständigt efter att skapa effektiva lösningar för våra kunder. Att hyra container eller storsäck ska vara enkelt. Vi ser till att produkten är på rätt plats vid rätt tidpunkt och hämtar den när kunden vill att den ska hämtas. Avfallet transporteras sedan till en certifierad anläggning där det sorteras för att minska miljöpåverkan.

Vi har många olika företagskunder, bland annat byggföretag som behöver hjälp att forsla bort och sortera byggavfall. Många gånger krävs en container för att ta hand om avfallet, men vid mindre byggnationer i tätbefolkat område är storsäck den bästa lösningen.

Container eller storsäck är en smart lösning för bostadsrättsföreningar och privatpersoner som genomför renoveringar, vårstädning, tömning av förråd och har en större mängd trädgårdsavfall.

Tillbaka