Active Recycling

Miljöhämtning/Bortforsling

Att rensa och tömma ett förråd, en vind, ett kontor, eller ett dödsbo och transportera materialet till en återvinningscentral för sortering är ett tidskrävande och tungt arbete. Alla har inte heller möjlighet att bära vitvaror, möbler och badkar från ett flervåningshus eller en villa och forsla iväg materialet. Active Recycling erbjuder därför företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner hjälp med bortforsling av material och grovsopor.

Alla kunder som tar kontakt med oss får kostnadsfri rådgivning där vi uppskattar materialets omfattning i kubikmeter och bokar en tid för upphämtning med lätt lastbil. På plats hjälper personalen från Active Recycling kunden att bära materialet till lastbilen där de tillsammans räknar ut materialets definitiva omfattning i kubikmeter. Active Recycling ansvarar för att allt som kan återanvändas skänks till lokala välgörenhetsorganisationer och att resten återvinns på en certifierad återvinningscentral.

Allt som inte är hushållssopor, schaktmassor, vitvaror och elektronik klassas som grovsopor. Det kan röra sig om emballage, möbler, trä, metall, badkar och trädgårdsavfall.

 

Tillbaka